INTERNSHIP ALLROUND CREATIVE

NETHERLANDS, HYBRID | AS OF FEBRUARY 2023 | FULL TIME

Over Spinnin' Records

Spinnin’ Records is een van de bekendste dance music labels ter wereld en werkt samen met artiesten zoals Tiesto, KSHMR, Sam Feldt, Alok, Mike Williams, Lucas & Steve en vele andere. Het label specialiseert zich in Electronic Music en beheerd de grootste online dance community ter wereld met meer dan 12 miljoen volgers op social media. Daarnaast is Spinnin’ ook actief op youtube op hun eigen kanaal, Spinnin’ TV, met meer dan 26 miljoen subscribers. Het bedrijf wat wereldwijd opereert, maar is gevestigd in Nederland, biedt jou een unieke kans om hier onderdeel van te zijn!  

Profiel

Samen met ons team van designers ga je aan de slag om nieuwe ideeën te bedenken voor onze artworks en ondersteun je onze in-House creatieve studio en social-media team met het maken van dagelijkse social content. De werkzaamheden liggen uiteen, van cover artworks voor onze nieuwste releases tot social media content en promotionele content voor onze partnerships. Het tempo binnen ons bedrijf ligt hoog dus we zoeken iemand met de juiste skills om mooie ontwerpen op te leveren en het juiste verhaal te vertellen. Vanzelfsprekend bieden wij een plek waar je kan leren, daarom wordt je binnen dit proces uiteraard begeleid door onze ervaren designers. Wij zijn opzoek naar media vormgevers, met een focus op ontwerpen. De stage biedt ook mogelijkheden om ook mee te kijken binnen het maken van video content en andere uitingen mocht daarvoor interesse zijn.  

Vaardigheden

  • Je bent beschikbaar voor een stageplek van 4 tot 6 maanden.
  • Je volgt momenteel een creatieve MBO studie gerelateerd aan Media design of Grafisch ontwerp.
  • Je beheerst basiskennis van Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign.
  • Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Kennis van C4D is een pre, dit is alleen geen vereiste om in aanmerking te komen voor onze stage.
  • Kennis van After effects en Adobe Premiere is een pre, dit is alleen geen vereiste om in aanmerking te komen voor onze stage.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een kans om je carriere in gang te zetten en eens mee te draaien binnen een internationaal opererende platenlabel met wereldwijd bekende artiesten. Je krijgt de mogelijkheid om als volwaardig lid van onze creatieve afdeling mee te draaien en te leren van de kennis die de afdeling te bieden heeft.

Share