STAGE CREATIVE CONTENT CREATOR (VIDEO/DESIGN)

NEDERLAND, HYBRID | VANAF FEBRUARI 2023 | FULL TIME

OVER SPINNIN'

Spinnin’ Records is een van de bekendste dance music labels ter wereld en werkt samen met artiesten zoals Tiesto, KSHMR, Sam Feldt, Alok, Mike Williams, Lucas & Steve en vele andere. Het label specialiseert zich in Electronic Music en beheerd de grootste online dance community ter wereld met meer dan 12 miljoen volgers op social media. Daarnaast is Spinnin’ ook actief op youtube op hun eigen kanaal, Spinnin’ TV, met meer dan 26 miljoen subscribers. Het bedrijf wat wereldwijd opereert, maar is gevestigd in Nederland, biedt jou een unieke kans om hier onderdeel van te zijn! 

PROFIEL

Als stagair content creator bij Spinnin’ Records ga je samen met onze in-house creatives aan de slag om impactvolle content te ontwerpen en maken voor onze social media kanalen en marketing campagnes. Je hebt een uitstekend oog voor vormgeving en video editing en begrijpt hoe je content ideeën vanuit onze marketing afdeling kan uitwerken tot visuals en video’s die de aandacht van jongeren trekt. Onze dynamische en snelle werkomgeving vraagt iemand die gedreven is in het oplossen van problemen en de juiste balans tussen creativiteit en tijdsmanagement weet te vinden. Je zal dit uiteraard niet alleen gaan doen en begeleid worden door onze ervaren ontwerpers.

Je komt te werken binnen onzee in-house creatieve studio en zal onze marketeers ondersteunen om hun creatieve ideeën te realiseren. Dit betekend dat wij op zoek zijn naar een creatief persoon met kennis van het maken van creatieve uitingen.

VAARDIGHEDEN

Je bent ingeschreven bij een Nederlandse opleiding op HBO of MBO niveau
• Je bent up to date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media, influencers en content creation.
• Je hebt een goede kennis van Photoshop en video bewerking.
• Je kan zowel onafhankelijk als in teamverband werken.
• Je bent stressbestendig en kan omgaan met korte deadlines en het zorgvuldig opvolgen van projecten

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou een kans om je carriere in gang te zetten en eens mee te draaien binnen een internationaal opererende platenlabel met wereldwijd bekende artiesten. Je krijgt de mogelijkheid om als volwaardig lid van onze creatieve afdeling mee te draaien en te leren van de kennis die de afdeling te bieden heeft.

Share