Snel & Duur - The Boy Next Door & Rino Sambo | Snel & Duur - The Boy Next Door & Rino Sambo
Mar 15, 2019
Snel & Duur

Snel & Duur

The Boy Next Door & Rino Sambo

De Nederlandse DJ/producer The Boy Next Door (bekend van grote hits ‘La Colegiala’ met Jody Bernal en ‘Whenever’ met Kris Kross Amsterdam) is een samenwerking aangegaan met aanstormend DJ/producer talent Rino Sambo voor zijn eerste Nederlandstalige plaat ‘Snel & Duur’. Het is een vuige tune met lekker hobbelende baslijn, reggae-getinte ritmes en grommende, Nederlandse vocalen - een onvermijdelijke feest en festival banger voor deze zomer - nu uit op Spinnin’ Records sublabel Made In NL

'Snel & Duur' is een aanstekelijke single waarop alle twee deze artiesten zich van hun sterkste kant laten horen. De guys droppen een onweerstaanbare beat die sterk werkt tijdens dj-sets, maar ongetwijfeld ook op veel radio support kan rekenen. Een plaat die zich in je hoofd nestelt, en mede dankzij de zonnige reggae sound en positieve vibe die de winter snel zal verdrijven.

The Boy Next Door:

“Snel & duur is een track geworden die staat voor zomer, festivals en positiviteit. Ik vind het tof dat ik bij Spinnin’ naast mijn andere tracks ook deze Nederlandstalige beuker kan uitbrengen, en daarmee elk festival kan gaan slopen deze zomer.”

Rino Sambo:

“De track is tijdens Writerscamp samen met The Boy Next Door gemaakt en ik ben heel blij met dit festival anthem als eindresultaat”

Artist info


The Boy Next Door:
Met zijn ongeslagen luistercijferkanon en dé zomerhit van 2017 ‘La Colegiala’ heeft The Boy Next Door aan de hele wereld bewezen dat hij iedereen op zijn muziek kan laten dansen en een unieke act is voor elk publiek. Kort na deze eerste giga-hit tekende de Tilburgse artiest een platencontract bij Spinnin’ Records, dat voor The Boy Next Door alle grenzen heeft doorbroken.

Een jaar later volgde zijn single ‘Whenever’, een samenwerking met Kris Kross Amsterdam die voor hem alle deuren heeft geopend. Het werd een gigantische, wereldwijde zomerhit met meer dan 165 miljoen streams op Spotify, uitgebreide media aandacht en zelfs zijn gezicht op een Time Square billboard in New York.

Als je de kans krijgt om binnenkort een set van The Boy Next Door mee te pakken tijdens één van zijn internationale tours dan valt hier geen seconde over te twijfelen.

Zijn mix van 'Urban, Party & Bullshit' staat als een huis en maakt hem de muziek-trendsetter van deze tijd. Houd bovendien een oogje in het zeil voor meer aankomende Spinnin’ releases.

Rino Sambo:
Rino Sambo is een 19-jarige DJ/producer uit Lelystad die klaar staat om elk festival en feest over de hele wereld te veroveren. Op 12-jarige leeftijd zag hij dat Afrojack zijn eigen muziek speelde voor een grote menigte en dat iedereen aan het springen was. Vanaf dat moment wist hij dat hij alleen maar de beste dj en producer ter wereld wilde worden, zodat hij zijn muzikale talent kan delen. Nu werkt hij met zijn eigen originele geluid naar de top van de EDM-scène en heeft hij al 10 miljoen+ streams op Spotify behaald.

Het gaat niet alleen om het maken van muziek, maar ook om het entertainen van de menigte. Rino Sambo heeft het beste van beide werelden. Hij heeft al muziek geproduceerd voor artiesten als The Partysquad, Bizzey, ValsBezig, Equalz en er zullen nog veel meer volgen. 

The Boy Next Door & Rino Sambo - Snel & Duur
Nu uit op Spinnin’ Records sublabel Made In NL