Chocolate - Robin Roxette x Adje x Alex Sargo | Chocolate - Robin Roxette x Adje x Alex Sargo
Nov 1, 2019
Chocolate

Chocolate

Robin Roxette x Adje x Alex Sargo

Nederlands artiest Robin Roxette is de samenwerking aangegaan met DJ/producer Alex Sargo en rapper Adje. Samen presenteren zij ‘Chocolate’, een vuige tune met een positief geluid, warmbloedige ritmes en grommende vocalen. Een onvermijdelijke shot zoetigheid voor elke dansvloer, kijk uit voor deze viezerik - nu uit op Spinnin’ Records sublabel Made In NL.

'Chocolate' is een aanstekelijke single waarop alle drie deze artiesten zich van hun sterkste kant laten horen. Zij droppen samen een onweerstaanbare beat die sterk werkt in de club, maar ongetwijfeld ook op veel radio support kan rekenen. Een plaat die zich in je hoofd nestelt, en je dwingt door de knieën te gaan en er een feestje van te maken.

Artiesten Info

Robin Roxette
De carrière van Robin Roxette begon als professionele danseres, waar ze ongekend talent voor heeft. Ze werd geïnspireerd door Lady Bee achter de draaitafel en besloot het zelf ook te proberen. Ze heeft haar DJ-skills voor lange tijd goed geoefend, waarna ze haar droom als vrouwelijke DJ waar kon maken. Ze heeft dan ook opgetreden in de grootste nachtclubs en op de grootste festivals van Nederland. Hierdoor heeft ze al veel ervaring met het optreden voor een groot publiek.

In 2017 kwam Robin’s carrière echt van de grond ​toen ze haar opgebouwde contacten ging gebruiken. Deze slimme zet bezorgde haar veel boekingen en niet lang daarna draaide ze al in de grootste clubs en festivals in Nederland en uiteindelijk zelfs wereldwijd. Ze heeft is zelfs gevraagd om te draaien op de meest exclusieve afterparty’s van multi-platina zangers Nicky Jam en wereldwijde superster Drake.

Robin wist dat het tijd was om haar muziek carrière een boost te geven. In 2019 heeft ze dan ook getekend bij Temazo Music Group, die artiesten representeren als Trobi en Afro Bros. Met de steun van een sterk management ​is Robin er klaar voor om haar eigen muziek met de wereld te delen!

Robin Roxette x Adje x Alex Sargo – ‘Chocolate’
Nu uit op Made in NL